Onderweg naar huis

Gisteren (donderdag) toen we weer terug kwamen van de rituximab-behandeling werden we door Barbie enthousiast ontvangen en kregen we nog een doos met cadeautjes om ons ontslag te vieren. Hierna nog even lekker op het dakterras gezeten met de andere Nederlanders.

's Avonds aten we Molletes met bacon, ham en chorizo 😋. Na het eten nog even op onze mobiel, nieuwe blog doorgemaild en naar bed.

Vanochtend (vrijdag) hebben Sonja en ik lekker uitgeslapen, 7.30 uur. Ontbeten en om negen uur met alle Nederlanders op de foto. Terug op de kamer onze koffers ingepakt en nog weer even lekker naar het dakterras. Om 13.30 uur gingen we naar beneden om uit te checken, afscheid te nemen en werden we uitgezwaaid. Klokslag 14.00 uur werden we door onze chauffeur naar het vliegveld gereden en om 20.00 uur stapte wij het vliegtuig in, we zijn onderweg naar huis, snel naar onze lieve Daan en Marilyn. Heerlijk.

Ik lijk na deze maand wel een wandelende chemische fabriek. Hier een lijstje met alles wat ze in me hebben gestopt:

110 pillen, 21 injecties Filgrastim (opwekkers stamcellen), 5x bloedprikken, 16 medicatiespuiten door infuus tijdens chemo, 3x infusen, 4x chemotherapie, 1x stamcellen oogsten, 1x stamcellen terugplaatsen, 1x narcose, 1x operatie (plaatsen piccline), 1x longfoto, 1x MRI (hoofd en rug), 2 verschillende nationale ziekenhuizen, 3 locaties van Clinica ziekenhuizen ðŸ˜¬.

Het is ons achteraf gezien niet echt tegengevallen. Als cijfer geef ik de hele HSCT-behandeling toch een 7. Hikken was wel een dingetje en het lange wachten op de goede bloedwaardes was zenuwslopend. Maar wat waren de Mexicanen hier lief en wat hadden we een leuke groep! Een ervaring om nooit meer te vergeten. En natuurlijk mag ik mijn "Caregiver" niet vergeten. Sonja wat ben ik blij dat jij mee was😊. Zonder jou had ik dit nooit gered.

Bedankt voor het volgen van mijn blog en tot gauw in Zwaag.

Marco en Sonja

P.S. ook thuis zal ik nog een tijdje in isolatie moeten om mijn weerstand weer op te bouwen. Helaas voorlopig dus geen bezoek en ik mag ook GEEN BLOEMEN EN PLANTEN!!!!!!!!!!

Stand: € 70.000,00
Nog te gaan: € 0,00