Hij gaat lekker!

Daar ben ik weer even. De zomervakantie is ten einde, dus tijd om jullie even bij te praten. De eerste 2 weken zijn we in Winterswijk geweest op camping de Twee Bruggen. Het weer had iets beter gekund, maar we hebben zeker genoten!

19 augustus heb ik samen met mijn moeder het bestuur van de stichting "Marco tegen MS" bedankt met een etentje bij Brasserie d'Oude Veiling. Ook hebben we deze toppers nog een souvenirtje uit Mexico gegeven.

Samen met vriend Niels heb ik nog een rondje Markermeer gefietst bij "Vrienden op de fiets". Gewoon in 5 dagen 383 km.

Vorige week mijn laatste pilletje Aciclovir ingenomen. Vanaf nu ben ik dus vrij van medicatie 💪🏻 Ik ben die week ook weer begonnen op school, wat had ik hier zin in 😊.

Deze week ook nog een gesprek gehad met de Arboarts en eergisteren met mijn neuroloog. Ze wilden graag weten hoe ik deze Stamcel-behandeling ervaren heb en hoe het nu met gaat. Heb gezegd dat ik het gevoel heb dat de behandeling zijn werk heeft gedaan. In Mexico zeiden ze dat je het zeker een jaar de tijd moet geven, maar ik merk echt al verbetering! Natuurlijk moet ik voorzichtig optimistisch blijven. 5 februari maken ze weer een nieuwe MRI-scan (in Nederland 😉) en dan hoop ik dat ze geen ontstekingen meer vinden 🙏

Het zou toch mooi zijn als ze deze behandeling ook in Nederland aan kunnen bieden!

Lieve mensen wat ben ik toch dankbaar dat ik dit heb kunnen/mogen doen.

Stand: € 70.000,00
Nog te gaan: € 0,00