Heerlijk weer

Het is begin juni en eindelijk een beetje knap weer, al maakt de noorderwind het soms nog wel koud. Ik kan nu weer meer en ga veel het huis uit! Dennis Ravenstijn (zoon van Jan en Pauline Brandhoff) belde mij. Hij had mijn blog gevolgd en vroeg of hij mij misschien kon helpen bij mijn revalidatie. Dennis wilde met mij fysio doen. Alleen op de hometrainer wordt natuurlijk ook een beetje saai. "Tuurlijk", zei ik tegen Dennis. "Mooi dan gaan we maandag beginnen". Zo stond ik op maandagochtend om 10.30 uur in het zwembad van "de Waterhoorn". De fysio in het water is eigenlijk best te doen💪🏻, volgende week kom ik weer gaf ik Dennis meteen mee.

Gisteren, maandag 12 juni voor de tweede keer fysio in de Waterhoorn. De fysio was iets intensiever dan de vorige keer maar niet verkeerd hoor! ’s middag de fiets gepakt en 28 km weg getrapt (was binnen even te warm op de hometrainer😎)

Vandaag mijn gezicht op school laten zien. De collega’s en de kinderen waren blij mij weer te zien. Natuurlijk wilde iedereen weten hoe het nu gaat en of er al verbetering merkbaar is.

Ik voel me in ieder geval heel goed en er lijkt ook wel iets van verbetering te zijn! Minder trillen, betere coördinatie en veel minder moe. Na school meteen 38 km gefietst 💪🏻, heerlijk weer.

Stand: € 70.000,00
Nog te gaan: € 0,00