Geweldige uitslag van scan!

Hier eindelijk weer een nieuwe update van mij. Afgelopen 5 februari heb ik een nieuwe MRI-san gehad in het ziekenhuis in Hoorn (niet in Mexico hoor☺️). Het weekend erop heb ik me lekker kunnen laten onderdompelen in het Zwaagse carnaval🎭. Zondag heb ik zelfs bij de prijsuitreiking, namens de Ereleden, de elfde prijs mogen uitreiken bij de loopgroepen. Wat ben ik blij dat ik dit weer kan doen! 

Mijn energie is weer helemaal oké, kan weer makkelijker lopen, trillen is al veel minder, langere tijd staan is ook geen probleem meer en ik krijg van veel mensen om me heen ook positieve reacties als ze mij zien. Volgens veel mensen praat ik weer veel makkelijker en ze zeggen dat ik er veel beter uitzie! Ook werk ik alweer 4 dagen per week op school. Wat kan ik hier weer van genieten zeg! Daarnaast gebruik ik al anderhalf jaar geen medicatie meer. Kortom ik kon mij niet voorstellen dat de uitslag niet goed zou zijn.

Dinsdag 27 februari heb ik de MRI-scan uitslag gekregen van de neuroloog. Vanochtend toch wel wat gespannen naar het ziekenhuis gegaan. De arts kwam direct met het goede nieuws. Er zijn geen nieuwe leasies/ontstekingen gevonden! De arts gaf de felicitaties en ik hoef pas over een jaar weer voor een scan te komen. Ik kan niet uitleggen wat ik nu voel... Zo blij dat ik deze keuze heb gemaakt en zo blij dat het mij mogelijk is gemaakt!!! Dank, dank, dank🙏🏼. 

Dit zal zeer waarschijnlijk ook het laatste bericht op deze website zijn van mijn kant. Deze website zal na enige tijd ook worden opgeheven. Wel blijven de Facebook- en Instagrampagina Marco tegen MS in gebruik.

Stand: € 70.000,00
Nog te gaan: € 0,00