Geen risico, dus geen carnaval

Voor mij echt een hele moeilijke beslissing maar dit jaar zit carnaval in de Leuttempel er voor ons niet in. Het risico om iets op te lopen kunnen wij niet nemen want dan zouden wij de hele reis op het spel zetten. Wel heb ik Pieter van de Albert Heijn geholpen met het vullen van de snoepzakjes voor de kindermiddag van het carnaval.

Verder een goed gesprek gehad met mijn neuroloog in het ziekenhuis. Er was slechts een kleine leasie waarneembaar in mijn hals. Ze zullen de bloeduitslagen ook goed bekijken als ik weer terug ben. 6 september ga ik weer voor een evaluatie en over een jaar weer een nieuwe MRI-scan.

Ook zijn  de Mexicaanse peso's opgehaald in Purmerend. Prins Kukel kwam nog een bosje bloemen langsbrengen en de kaarten stromen binnen om mij (ons) succes te wensen.

Deze week weer bij de huisarts geweest. Uitslag MRI besproken en verteld dat de neuroloog ook support. De dokter vertelde me nu heel voorzichtig te zijn. Corona grijpt weer om zich heen. Goed dat ik de carnaval heb laten schieten. We hebben de koffers inmiddels gepakt.

Stand: € 70.000,00
Nog te gaan: € 0,00