Erg blij en vol emotie

Afgelopen week voor het eerst weer naar school geweest. Collega's vroegen aan mij hoe de crowdfunding ging. We zijn al halverwege zei ik! Ook waren er kinderen die zeiden dat ze mij in de krant hadden gezien. Wim was al een flessenactie begonnen, Alyssa gaf mij een knuffel en wenste mij beterschap. In de nieuwsbrief stond een berichtje dat ze voor mij een kersttruienactie gaan starten. Alle kinderen die verkleed gaan in een kersttrui krijgen van school een euro. Deze wordt dan aan mijn crowdfunding gedoneerd. Niet te beschrijven wat dit met mij doet…

Deze week kwam Alexander om ons bij te praten over de acties voor de crowdfunding. Zo is er 30 december vanaf 17.00 UUR een VrijMiBo die de Witte Valk organiseert in samenwerking met Quizzards en DJ Dave. Houd deze datum dus vrij.

De tennis organiseert een Nieuwjaars toernooi, Het Masker wil er aandacht aan besteden tijdens de Maskerquiz, kinderen van de Kurketrekkers willen lege flessen ophalen en Pieter, van de Albert Heijn gaf aan dat hij de voetballen uit de winkel wil schenken voor de Stichting.

Ook komt er een item over HSCT in het programma "EenVandaag". Mogelijk word ik daar nog voor benaderd via de Stichting Sterker dan MS. In ieder geval goed dat hier aandacht aan wordt besteed.

Verder wil ik kwijt dat ik, en mijn familie, enorm onder de indruk zijn van wat er allemaal gebeurt en wat er op ons af komt. Zelf voel ik mij bijna schuldig en word ik er verlegen van. Soms weet ik ook niet hoe ik hier mee om moet gaan. Ik blijf maar bedanken.

Stand: € 70.000,00
Nog te gaan: € 0,00