De man van meer dan één miljard!

Deze week weer met Daan en Marilyn gebeld (wat is het toch mooi dat dit vandaag de dag kan) en de moeder van Sonja, zij bewaakt deze week het fort. Sonja heeft ook met haar zussen gebeld. Hierna weer lekker op het dakterras gezeten met de andere Nederlanders. Ook hebben we de leden van onze Stichting gebeld. "Wat zie je er goed uit, lijkt wel vakantie" Zo voelt het ook een beetje, maar dan met een medisch tintje. 

Het was de tijd voor de piccline, wel spannend. 8 uur werden we met 6 Nederlanders in een rolstoel het hospital Puebla binnen gereden. We moesten eerst tegen Barbie zeggen aan welke kant we de drain/piccline wilden en een formulier tekenen dat we akkoord gingen met de "operatie". Wij werden direct in een ziekenhuisbed gelegd en Barbie kwam de hele procedure nog eens uitleggen. Eén voor één werden we opgehaald en om 10 uur was ik aan de beurt. Sonja moest alleen op onze kamer blijven. Ik kreeg een pijnlijk infuus in mijn arm en na ongeveer 20 minuten ging ik even onder zeil. 10.50 uur werd ik alweer wakker op de uitslaapkamer. Gelukkig had ik geen enkele pijn en 11.15 uur werd ik weer terug gebracht naar onze kamer. Hier kreeg ik eindelijk mijn licht verteerbare ontbijt en moesten we nog heel lang wachten tot het infuus eruit werd gehaald.

13.30 uur gingen we met z'n allen terug naar COR (Centre for Outpatient Residence). De lunch was beef, maar die lag snel weer in de wc😬. Sonja had de wedstrijd Feyenoord - Shakthar Donetsk opgenomen, dus keken we die even terug (7-1 !!!!!!!) Nog een uurtje geslapen en toen naar beneden voor weer een nieuwe injectie. Omdat mijn bloeddruk iets te hoog was vanavond, kwamen ze om 9 uur nog een keer meten op onze kamer. Ik kreeg een pilletje en ging daarna lekker slapen. Slapen ging eigenlijk best goed ondanks de piccline. Oké, wel 5 keer wakker geworden 😞. De volgende ochtend vroeg uit bed omdat ze bloed af kwamen nemen. Ze gaan namelijk kijken of er voldoende stamcellen zijn geactiveerd die ze kunnen oogsten.  Om 11.15 uur werden we door Angel weer naar de clinic gebracht en werden onze stamcellen geoogst. Verder moest ik naar de clinic voor de derde chemo. Daarna kwam het goede nieuws: Ik moest 83 miljoen stamcellen en ik had er liefst 1,4 miljard💪🏻!

Stand: € 70.000,00
Nog te gaan: € 0,00