500, 200, 100, …….. 12.000

We zitten nog steeds in isolatie en zoals iedere dag moet ik steeds weer een injectie halen op de eerste verdieping. Dit om mijn stamcellen te vermeerderen. Waar mijn stamcellen vermeerderen lijken mijn witte bloedcellen, de leukocyten wel steeds te verminderen. Ik heb er 12.000 nodig om naar huis te mogen maar een paar dagen geleden waren het er 500, gisteren was de uitslag 200 en vandaag gewoon nog lager, slechts 100!!! Was ook de hele dag doodloof, dus veel geslapen 😴.

Maandag worden er door de kliniek weer goede bloedwaardes verwacht, daar houden wij ons dan maar aan vast. Als de bloedwaarden komende dagen flink gaan stijgen en op 4000 zit krijg ik mijn laatste behandeling in Mexico, een rituximab-kuur. Een laatste infuus en dan zit de behandeling erop. Wel lekker als we dan weer naar huis kunnen, want het gemis van Daan en Marilyn wordt nu wel heel groot 😬

Iedere avond wordt ook mijn bloeddruk en temperatuur gemeten. Gisteravond was die laatste veel te hoog, 38.5°C. Kreeg meteen twee paracetamol en voelde mij ook direct veel beter 👍🏻. Op de postkamer van de kliniek blijkt post voor Sonja en mij te liggen, Angel gaat dat ophalen, benieuwd wat daar in zit.

Stand: € 70.000,00
Nog te gaan: € 0,00