Welkom thuis

En toen waren Sonja en ik, na een lange vlucht, weer thuis. Om half drie landden we op Schiphol en werden wij door de Schipholservice vanuit het vliegtuig gehaald en geholpen bij de bagageband, gelukkig hoefden we hier niet lang te wachten op de koffers. En als laatste loosden zij ons langs de douane en rijden we zo in de armen van het welkomstcomité, mijn broer Edwin en onze kinderen Daan en Marilyn, wat hadden wij ze gemist

Twee uurtje na de landing reden we om 16.30 uur Zwaag binnen en niet veel later waren we thuis. Ook hier werden we weer welkom geheten door allemaal lieve mensen, allemaal met mondkapje op. Ik ben immers nog heel kwetsbaar voor virussen en zo. De hele woonkamer was versiert en voor het raam hing een spandoek "Welkom thuis". Een andere verrassing was onze “nieuwe” slaapkamer. Sonja en ik hadden al tijden terug een aantal keer gesproken over het opknappen van onze slaapkamer, en hadden ondertussen ideeën hoe we de slaapkamer wilden veranderen. Met de HSCT-behandeling voor de deur hadden wij de uitvoering op de langebaan geschoven. Wat een verrassing dat onze moeders, Hans, Edwin, Daan, Marilyn en Jeroen Hoogland de hele kamer onder handen hadden genomen!!! Ook was er een nieuw bed geplaatst (Sonja had dit geregeld met Bernd). Wij hebben ondanks een jetlag een goede nacht gehad in onze nieuwe slaapkamer👍🏻. Wat een welkom!

Aankomende tijd ga ik mij focussen op mijn herstel. De frequentie van de blog gaat dan ook naar beneden, jullie kunnen (on)regelmatig mijn herstel blijven volgen. Bedankt alle lieve reacties op deze blog ❤️.

Stand: € 70.000,00
Nog te gaan: € 0,00