Op naar een mooie, zonnige toekomst❤️❤️

Vandaag (woensdag) moet mijn dag worden! Eerst weer vier pillen slikken en om 8 uur een nieuwe injectie en weer mijn bloed laten prikken. Om 10.40 uur kregen we de uitslag. Nog steeds niet goed genoeg 😥. Ik had slechts 900 witte bloedcellen, snap er niets van 😖.

Om 12 uur mochten Sonja en ik bij de grote baas, dokter Guillermo komen. “Vanavond krijg je nog een extra injectie en dan moet het goedkomen” zegt hij. De bloedwaarden moeten dus naar 4000 voordat ik de laatste behandeling mag krijgen.

Door het vele verkeerd zitten (hangen) op de vreselijke bank in ons appartement krijg ik 's middags ook nog eens ontzettende pijn in mijn onderrug. Zelfs op bed liggen doet onwijs veel pijn😖. Voor de ontspanning ben ik maar even de fitness ingegaan en heb een half uurtje op de loopband gelopen.

Opeens zegt Sonja: "misschien is het de bank niet maar is het botpijn door de injecties en komen er nu witte bloedcellen in je bloed". Dat zou mooi zijn inderdaad maar de pijn in mijn rug wordt ondragelijk 😬.

Na het eten op onze kamer kwam Christianne voor de extra injectie. Volgens haar gaat het morgen zeker lukken. We gaan het zien. Ook kreeg ik meteen een paracetamol die de pijn in mijn rug moet verdoven. Dit hielp direct en ben meteen gaan slapen 😴.

Maar wat heb ik een slechte nacht gehad, omstreeks 03.00 uur voelde ik weer de pijn in mijn rug en heb geen oog meer dicht gedaan 🥺.

Om 07.00 uur mocht ik eindelijk van mezelf uit bed! Eerst een lekker douch genomen en net als de gisteren om 8 uur weer de injectie en bloed laten prikken. Daarna op de kamer lekker met Sonja ontbeten en wachten op de uitslag van mijn bloedwaarden, om half elf eindelijk de uitslag ……

YES, het aantal leukocyten, witte bloedcellen zijn enorm gestegen en nu mogen wij direct naar de kliniek voor de laatste behandeling, het rituximab- infuus. Dit infuus dood nog alle foute B-cellen. YES, YES.

Nu besef ik me écht hoe dankbaar ik iedereen ben. Zoveel lieve mensen die het mogelijk hebben gemaakt dat ik met Sonja dit avontuur aan kon gaan. Dankzij elke inzet, donatie en steun heb ik een nieuwe kans gekregen in het leven.

Veel dank gaat ook uit naar de stichting "Marco tegen MS". Alexander de Haan, Arthur Gitzels, Jeroen Rood, Leonie Tensen en Rik Huisman wat hebben zij een werk verzet! Met hun inzet is het gewoon gelukt het streefbedrag binnen één maand rond te krijgen!

Iedereen HEEL VEEL DANK!!! Op naar een mooie, zonnige toekomst❤️❤️

Stand: € 70.000,00
Nog te gaan: € 0,00